×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz ongezouten over Noa Lang na PSV - NEC.

Peter Bosz ongezouten over Noa Lang na PSV - NEC.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 00:16 uur

Trainer Peter Bosz van PSV liet na de wedstrijd tegen NEC (2-0) duidelijk merken dat hij gefrustreerd was. Tijdens de persconferentie kreeg hij een vraag over de afwezigheid van Noa Lang en gaf hij een antwoord dat voor hemzelf heel helder was. Echter, de journalisten hadden een andere kijk op zijn reactie en waren het niet eens met zijn standpunt.

Bosz, die bekend staat om zijn directe en eerlijke communicatie, sprak openlijk over zijn gevoelens na de teleurstellende wedstrijd. Hij benadrukte het belang van een complete selectie en de impact van Lang's afwezigheid op het team. De coach was niet bang om zijn frustraties te uiten en liet duidelijk merken dat hij meer verwacht van zijn spelers.

De reactie van Bosz zorgde voor verdeeldheid onder de aanwezige journalisten, die zijn standpunt niet direct konden begrijpen. Sommigen prezen zijn eerlijkheid en directheid, terwijl anderen vonden dat hij te hard was in zijn oordeel. Hoe dan ook, de uitspraken van Bosz zorgden voor flink wat discussie en speculatie in de voetbalwereld.