×
Home Nieuws Livescore

Bosz opgelucht: PSV snel klaar met NEC (2-0)

Bosz opgelucht: PSV snel klaar met NEC (2-0)
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 00:08 uur

In een spectaculaire wedstrijd wist PSV onder leiding van trainer Peter Bosz met 2-0 te winnen van NEC. De Eindhovenaren konden al vroeg in de wedstrijd afrekenen met hun tegenstanders, mede dankzij een snelle rode kaart voor NEC. Dit gaf PSV de mogelijkheid om de krachten te sparen voor de aankomende Champions League-kraker tegen Juventus.

De doelpunten vielen al in de eerste helft van de wedstrijd, met Luuk de Jong en Guus Til die beiden vroeg het net wisten te vinden. De fans in het Philips Stadion werden getrakteerd op een vroege voorsprong en zagen hun team gecontroleerd spelen tegen een verzwakt NEC. Bosz was tevreden met de prestatie van zijn ploeg en prees de efficiƫntie waarmee ze de wedstrijd hebben aangepakt.

Met deze overwinning op zak kan PSV met vertrouwen uitkijken naar de confrontatie met Juventus in de Champions League. De Eindhovenaren zullen met hernieuwde energie en focus de uitdaging aangaan tegen de Italiaanse grootmacht. Bosz en zijn spelers zullen er alles aan doen om ook in Europa te laten zien wat ze waard zijn, na deze overwinning in de competitie.