×
Home Nieuws Livescore

Groningen verrast Feyenoord met gelijkspel in Euroborg thriller

Groningen verrast Feyenoord met gelijkspel in Euroborg thriller
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 00:00 uur

Zaterdagavond was de Euroborg tot de nok toe gevuld voor een spectaculaire wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord. De verwachtingen waren hooggespannen en de fans werden niet teleurgesteld. In een zenuwslopend duel leken de Rotterdammers lange tijd de overhand te hebben, maar Groningen gaf niet op en vocht zich terug in de wedstrijd.

Met een 2-2 gelijkspel als eindresultaat was het een enerverende avond voor zowel de spelers als het publiek. De spanning was voelbaar in het stadion terwijl beide teams tot het uiterste gingen om de overwinning binnen te slepen. Feyenoord leek lange tijd op weg naar de zege, maar Groningen gaf zich niet gewonnen en knokte zich terug in de wedstrijd.

De slotfase van de wedstrijd was adembenemend, met kansen aan beide kanten. Uiteindelijk was het FC Groningen dat de gelijkmaker wist te scoren en daarmee een punt veiligstelde. Het publiek ging uit zijn dak en de spelers vierden het gelijkspel als een overwinning. Een avond vol emotie en spektakel in de Euroborg, waar beide teams tot het uiterste gingen en de fans op het puntje van hun stoel zaten.