×
Home Nieuws Livescore

Juventus teleurstellend gelijk tegen Empoli voor CL duel.

Juventus teleurstellend gelijk tegen Empoli voor CL duel.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 14 september 2024 23:48 uur

In de aanloop naar het cruciale Champions League-duel met PSV heeft Juventus een teleurstellende generale repetitie beleefd. De Italiaanse grootmacht, met Teun Koopmeiners voor het eerst in de basisopstelling, slaagde er niet in om voorbij Empoli te komen en moest genoegen nemen met een doelpuntloos gelijkspel.

De fans van Juventus keken reikhalzend uit naar de wedstrijd tegen Empoli, in de hoop op een overtuigende overwinning om het vertrouwen op te krikken voor het duel met PSV. Echter, ondanks de aanwezigheid van nieuwkomer Teun Koopmeiners in de basis, slaagde de Oude Dame er niet in om de defensie van Empoli te doorbreken en bleef de wedstrijd steken op een teleurstellend gelijkspel.

Voor trainer Massimiliano Allegri zal het gelijkspel een tegenvaller zijn geweest, aangezien hij gehoopt zal hebben op een sterke prestatie van zijn team om met vertrouwen toe te werken naar het Champions League-duel met PSV. Met nog werk aan de winkel zal Juventus de komende dagen hard moeten trainen om zich optimaal voor te bereiden op de krachtmeting met de Eindhovense club.