×
Home Nieuws Livescore

Bosz: PSV-programma niet makkelijk, alleen achteraf oordeel mogelijk.

Bosz: PSV-programma niet makkelijk, alleen achteraf oordeel mogelijk.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 14 september 2024 23:32 uur

Trainer Peter Bosz van PSV heeft gereageerd op de suggestie dat zijn team een relatief gemakkelijk programma heeft gehad aan het begin van het seizoen. Bosz benadrukt dat er volgens hem geen zogenaamde 'makkelijke' wedstrijden zijn, en dat dit pas achteraf bepaald kan worden. De coach is van mening dat elke tegenstander serieus genomen moet worden, ongeacht hun positie in de competitie.

Bosz, die onlangs aan het roer kwam bij PSV, gelooft sterk in de mentaliteit van zijn spelers en benadrukt het belang van consistentie in prestaties. Hij is vastbesloten om zijn team te blijven motiveren en te streven naar verbetering, ongeacht de tegenstand.

De coach is ervan overtuigd dat PSV nog steeds ruimte heeft om te groeien en te ontwikkelen als team. Hij is vastbesloten om zijn spelers te blijven pushen om het beste uit zichzelf te halen en te streven naar succes in de rest van het seizoen. Bosz kijkt uit naar de uitdagingen die nog komen en is vastbesloten om zijn stempel te drukken op het team en hun prestaties.