×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz zwijgt over afwezigheid Noa Lang bij PSV.

Peter Bosz zwijgt over afwezigheid Noa Lang bij PSV.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 14 september 2024 23:24 uur

Trainer Peter Bosz van PSV blijft mysterieus over de afwezigheid van Noa Lang tijdens de wedstrijd tegen NEC. De aanvaller was oorspronkelijk wel opgenomen in de selectie, maar werd uiteindelijk niet opgesteld. Bosz weigert echter om in detail te treden over de redenen achter deze beslissing.

Fans en analisten speculeren over de mogelijke redenen voor Langs afwezigheid, maar Bosz houdt zijn lippen stijf op elkaar. De trainer lijkt vastbesloten om de situatie rondom de aanvaller binnenskamers te houden en geen verdere informatie te delen met de pers.

Hoewel de afwezigheid van Noa Lang voor vraagtekens zorgt, richt Bosz zich liever op de prestaties van het team als geheel. PSV wist ondanks Langs afwezigheid een overwinning te behalen tegen NEC, wat de focus van de trainer lijkt te rechtvaardigen.

Het blijft vooralsnog een mysterie waarom Noa Lang niet deelnam aan de wedstrijd tegen NEC en Peter Bosz lijkt niet van plan te zijn om hierover uitgebreid te communiceren. De fans zullen moeten wachten op meer duidelijkheid over de situatie rondom de talentvolle aanvaller.