×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz verdedigt diepte van PSV-selectie tegen kritiek.

Peter Bosz verdedigt diepte van PSV-selectie tegen kritiek.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 14 september 2024 23:16 uur

Trainer Peter Bosz van PSV heeft gereageerd op de suggestie dat de bank van zijn team dunbezet is. Bosz is het hier niet mee eens en benadrukt dat zijn selectie voldoende kwaliteit heeft, ook in de breedte. Tijdens een recente trainingssessie heeft Bosz zelf kunnen zien dat er genoeg talent en potentie aanwezig is binnen zijn spelersgroep.

Bosz, die sinds kort aan het roer staat bij de Eindhovenaren, gelooft sterk in de kracht van zijn gehele team. Hij is ervan overtuigd dat de spelers die niet altijd in de basis starten, klaar staan om hun waarde te bewijzen zodra ze hun kans krijgen. De trainer is dan ook vol vertrouwen in de diepte van zijn selectie en ziet dit als een belangrijke troef voor het komende seizoen.

Met de competitie in volle gang en verschillende belangrijke wedstrijden op de planning, zal Bosz naar verwachting regelmatig een beroep doen op zijn gehele selectie. De trainer is vastberaden om zijn spelers optimaal voor te bereiden en te motiveren, zodat ze klaar zijn om te presteren wanneer dat nodig is. Bosz kijkt dan ook uit naar de uitdagingen die nog komen gaan en is vastbesloten om het maximale uit zijn team te halen.