×
Home Nieuws Livescore

Priske kiest Timber als Feyenoord-aanvoerder: perfecte match!

Priske kiest Timber als Feyenoord-aanvoerder: perfecte match!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 14 september 2024 22:48 uur

Feyenoord-coach Brian Priske heeft zijn keuze voor Quinten Timber als nieuwe aanvoerder van het team uitgebreid toegelicht. Priske is ervan overtuigd dat Timber alle kwaliteiten bezit die hij zoekt in een aanvoerder. De jonge middenvelder heeft volgens de coach niet alleen de juiste mentaliteit en leiderschapsvaardigheden, maar ook een sterke band met zijn teamgenoten.

Priske benadrukte dat het kiezen van een aanvoerder een belangrijke beslissing is en dat hij gelooft dat Timber de juiste persoon is om deze rol te vervullen. De coach is onder de indruk van de volwassenheid en toewijding van de 21-jarige speler, die al enige tijd een vaste waarde is in het eerste elftal van Feyenoord.

Timber zelf reageerde vereerd op zijn benoeming tot aanvoerder en gaf aan trots te zijn om het team te mogen leiden. De jonge talentvolle speler ziet het als een grote verantwoordelijkheid, maar is vastbesloten om het vertrouwen van de coach en zijn medespelers waar te maken. Met Timber als nieuwe aanvoerder hoopt Feyenoord op een succesvolle en inspirerende samenwerking binnen het team.