×
Home Nieuws Livescore

Davy Klaassen keert terug naar Ajax na twijfels

Davy Klaassen keert terug naar Ajax na twijfels
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 14 september 2024 09:08 uur

Davy Klaassen lijkt terug te keren naar Ajax, zo meldt ESPN. De middenvelder was in gesprek met clubs in zowel Nederland als Saudi-Arabië, maar lijkt nu toch op weg naar een hereniging met de Amsterdamse club. Trainer Francesco Farioli heeft persoonlijk aangedrongen op de komst van Klaassen, ondanks interne twijfels over de toekomst van de speler.

Na een periode van speculatie lijkt de transfer van Davy Klaassen naar Ajax steeds concreter te worden. De middenvelder, die ook interesse genoot van clubs uit Saudi-Arabië, lijkt nu toch te kiezen voor een terugkeer naar zijn oude club. Trainer Francesco Farioli heeft zich sterk gemaakt voor de komst van Klaassen, waardoor de deal steeds waarschijnlijker wordt.

Hoewel er aanvankelijk twijfels waren over de toekomst van Davy Klaassen, lijkt het er nu op dat de middenvelder op weg is naar een nieuw dienstverband bij Ajax. De Amsterdamse club was niet de enige geïnteresseerde partij, aangezien Klaassen ook in de belangstelling stond van clubs uit Saudi-Arabië. Echter, trainer Francesco Farioli heeft zijn zin doorgedreven en lijkt Klaassen terug te halen naar de Johan Cruijff ArenA.