×
Home Nieuws Livescore

Ihattaren traint hard voor comeback onder begeleiding Fortes.

Ihattaren traint hard voor comeback onder begeleiding Fortes.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 14 september 2024 07:32 uur

Na een periode van tegenslagen en teleurstellingen is Mohamed Ihattaren vastberaden om zijn weg terug te vinden als professioneel voetballer. Het jonge talent, dat ooit als een van de grootste beloften van Nederland werd gezien, heeft de steun van voetbalmakelaar José Fortes en andere begeleiders om zich heen gezocht. Samen werken zij intensief aan zijn herstel en ontwikkeling, met als doel om weer op het hoogste niveau te kunnen schitteren.

In een openhartig gesprek met De Telegraaf deelt Ihattaren zijn verhaal. Hij vertelt over de moeilijke periode die hij heeft doorgemaakt en de lessen die hij daaruit heeft geleerd. De jonge voetballer erkent dat hij fouten heeft gemaakt, maar is vastbesloten om sterker terug te komen. Met de steun van zijn team en zijn eigen vastberadenheid zet hij alles op alles om zijn dromen waar te maken en zijn talent volledig te benutten.

Ihattaren benadrukt dat hij elke dag keihard traint en zich volledig inzet voor zijn comeback. Hij is dankbaar voor de steun en begeleiding die hij ontvangt en is vastbesloten om zijn potentieel te laten zien op het voetbalveld. De weg naar succes is niet gemakkelijk, maar met doorzettingsvermogen en toewijding gelooft Ihattaren dat hij zijn plek in de voetbalwereld opnieuw kan veroveren.