×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag blijft vertrouwen houden in Casemiro ondanks kritiek.

Ten Hag blijft vertrouwen houden in Casemiro ondanks kritiek.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 23:48 uur

Trainer Erik ten Hag blijft geloven in de kwaliteiten van Casemiro, ondanks de kritiek die de Braziliaanse middenvelder ontving na zijn wissel in de wedstrijd tegen Liverpool. Ten Hag heeft aangegeven dat hij het vertrouwen in Casemiro voorlopig niet zal verliezen, ondanks de teleurstellende prestatie van de speler in de eerste helft van de wedstrijd.

Tegen Liverpool werd Casemiro al na een helft gewisseld, wat leidde tot veel discussie en kritiek van buitenaf. Echter, de coach van Ajax lijkt zich hier weinig van aan te trekken en blijft achter zijn speler staan. Ten Hag benadrukt dat hij gelooft in de potentie van Casemiro en dat hij ervan overtuigd is dat de middenvelder zijn vorm zal hervinden.

Hoewel de wissel van Casemiro tegen Liverpool voor ophef zorgde, lijkt Ten Hag vastberaden om de Braziliaan te blijven steunen. De trainer is ervan overtuigd dat Casemiro belangrijk kan zijn voor het team en is vastbesloten om hem te helpen zijn beste niveau te bereiken. Het is duidelijk dat Ten Hag een coach is die zijn spelers blijft steunen, zelfs in moeilijke tijden.