×
Home Nieuws Livescore

Diant Ramaj teleurgesteld over reserveplek bij Jong Ajax

Diant Ramaj teleurgesteld over reserveplek bij Jong Ajax
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 23:08 uur

De jonge doelman Diant Ramaj heeft afgelopen vrijdag een sterke prestatie geleverd door de nul te houden bij Jong Ajax. Ondanks zijn succes op het veld, had de Duits-Kosovaarse keeper echter liever deel uitgemaakt van het eerste elftal van de Amsterdammers. In een interview met ESPN heeft Ramaj openhartig gesproken over zijn teleurstelling na het onverwachte besluit van trainer Francesco Farioli om Remko Pasveer als eerste doelman aan te wijzen.

Ramaj, die zijn talent en potentieel heeft laten zien in de wedstrijd van Jong Ajax, gaf aan dat hij graag de kans had gekregen om zich te bewijzen in het eerste team. Het nieuws van Pasveer als eerste keus kwam voor hem als een verrassing en zorgde voor gemengde gevoelens. Desondanks blijft de jonge doelman vastberaden en gefocust op zijn doelen, wetende dat zijn tijd om te schitteren nog zal komen.

Trainer Farioli heeft aangegeven dat de keuze voor Pasveer als eerste doelman gebaseerd was op ervaring en leiderschap. Hoewel Ramaj begrip toont voor deze beslissing, blijft hij vastbesloten om hard te blijven werken en zijn kwaliteiten verder te ontwikkelen. Met zijn positieve instelling en doorzettingsvermogen zal de talentvolle doelman blijven streven naar een plek in het eerste team van Ajax, waar hij zijn dromen en ambities wil verwezenlijken.