×
Home Nieuws Livescore

Wijndal terug bij Ajax na verbanning naar Jong Ajax

Wijndal terug bij Ajax na verbanning naar Jong Ajax
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 22:48 uur

Na een periode van onzekerheid en teleurstelling lijkt Owen Wijndal weer op te krabbelen bij Ajax. De talentvolle linksback, die eind juli nog werd teruggestuurd naar Jong Ajax en op zoek mocht naar een nieuwe club, is weer teruggekeerd bij het eerste elftal. Op officiële beelden die vrijdag zijn vrijgegeven, is te zien hoe Wijndal meetraint met de A-selectie.

De terugkeer van Wijndal naar het eerste elftal van Ajax komt als een verrassing voor velen. Na zijn degradatie naar Jong Ajax leek het erop dat zijn tijd bij de club ten einde was. Echter, de jonge verdediger heeft zich blijkbaar weten te herpakken en heeft nu de kans gekregen om zich opnieuw te bewijzen onder de nieuwe trainer.

Het is duidelijk dat Wijndal vastbesloten is om zijn plek in het eerste elftal te heroveren. Zijn terugkeer naar de A-selectie toont aan dat hij hard heeft gewerkt en zijn focus heeft behouden, ondanks de tegenslagen die hij heeft moeten incasseren. Ajax-fans zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar hoe Wijndal zich zal manifesteren in de komende wedstrijden en of hij zijn belofte als een van de opkomende talenten van de club kan waarmaken.