×
Home Nieuws Livescore

Donyell Malen scoort knap zijn eerste goal voor Dortmund

Donyell Malen scoort knap zijn eerste goal voor Dortmund
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 21:08 uur

Donyell Malen schittert in zijn debuutseizoen bij Borussia Dortmund door zijn eerste doelpunt van het seizoen te maken. De Nederlandse aanvaller liet zijn klasse zien in het thuisduel tegen Heidenheim door op prachtige wijze de bal in het net te knallen. Met een knappe actie wist Malen zich vrij te spelen en vervolgens hard uit te halen, waardoor hij zijn stempel drukte op de wedstrijd.

De supporters van Borussia Dortmund waren in extase toen Malen zijn eerste goal voor de club scoorde. De aanvaller, die in de zomer overkwam van PSV, laat zien dat hij zich snel heeft aangepast aan het hogere niveau van de Bundesliga. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid is Malen een waardevolle toevoeging aan het team van trainer Marco Rose.

Na zijn doelpunt tegen Heidenheim zal de druk op Malen toenemen om zijn goede vorm vast te houden en regelmatig het net te laten bollen. De fans van Borussia Dortmund hopen dat de Nederlandse aanvaller zijn stempel blijft drukken op de wedstrijden en belangrijke doelpunten blijft maken. Malen heeft laten zien dat hij een speler is om in de gaten te houden in het Duitse voetbal en belooft nog veel meer moois te laten zien dit seizoen.