×
Home Nieuws Livescore

Frenkie de Jong op weg naar terugkeer bij Barcelona.

Frenkie de Jong op weg naar terugkeer bij Barcelona.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 20:16 uur

Goed nieuws voor de fans van FC Barcelona! Frenkie de Jong is op de weg terug van zijn blessure en lijkt klaar om weer aan te sluiten bij de groepstrainingen. De Nederlandse middenvelder, die in april geblesseerd raakte, heeft volgens Mundo Deportivo aangegeven dat hij zich goed voelt over zijn herstel. Na een periode van revalidatie en hard werken, is De Jong nu bijna weer fit genoeg om met zijn teamgenoten op het veld te staan.

Het herstel van De Jong is een opluchting voor zowel de speler zelf als voor de club. Sinds zijn blessure heeft FC Barcelona zijn creativiteit en balans op het middenveld gemist. Met de terugkeer van De Jong in de groepstrainingen, kan de ploeg weer rekenen op zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht. De fans hopen dan ook dat hij snel weer in actie zal komen en zijn stempel kan drukken op het spel van Barcelona.

Hoewel De Jong nog niet helemaal fit is, is zijn positieve instelling en vastberadenheid om terug te keren een goed teken voor zijn herstelproces. De medische staf van FC Barcelona zal de komende dagen zijn progressie nauwlettend in de gaten houden en ervoor zorgen dat hij op een verantwoorde manier weer volledig kan aansluiten bij de groep. De Jong zelf kijkt er naar uit om weer op het veld te staan en zijn team te helpen in de strijd om de titels.