×
Home Nieuws Livescore

PSV verwelkomt Nagalo na werkvergunningvertraging met open armen

PSV verwelkomt Nagalo na werkvergunningvertraging met open armen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 20:08 uur

PSV verwelkomt met open armen de 21-jarige verdediger Adamo Nagalo, die eindelijk zijn debuut maakte op het trainingsveld van de club. Nagalo, afkomstig van FC Nordsjaelland, heeft lang moeten wachten op zijn werkvergunning voordat hij kon aansluiten bij het team. Trainer Peter Bosz is verheugd dat hij nu eindelijk de volledig fitte Nagalo kan toevoegen aan zijn selectie.

De jonge Nagalo, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten, zal naar verwachting een waardevolle aanwinst zijn voor PSV. Met zijn snelheid, tactisch inzicht en fysieke kracht kan hij een belangrijke rol spelen in de verdediging van de Eindhovenaren. Bosz is dan ook optimistisch over de toegevoegde diepte en concurrentie die Nagalo met zich meebrengt voor het team.

Na maanden van onzekerheid en wachten, is Nagalo eindelijk in staat om zijn talenten te tonen op het hoogste niveau in Nederland. Zijn aanwezigheid op het trainingsveld is een welkome aanblik voor zowel de staf als zijn medespelers. Met zijn vastberadenheid en motivatie om te slagen bij PSV, lijkt Nagalo klaar te zijn om zijn stempel te drukken op de Eredivisie en een belangrijke rol te spelen in de ambities van de club voor het komende seizoen.