×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz plant verantwoorde opbouw fitheid Noa Lang

Peter Bosz plant verantwoorde opbouw fitheid Noa Lang
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 18:32 uur

Trainer Peter Bosz van PSV heeft aangegeven dat hij de fitheid van Noa Lang op een zorgvuldige manier wil opbouwen. Tijdens een persmoment voorafgaand aan de wedstrijd tegen NEC benadrukte Bosz het belang van een verantwoorde aanpak voor de jonge speler. Lang heeft vorig seizoen een aanzienlijke tijd aan de kant gestaan en heeft dit seizoen al veel wedstrijden gespeeld, wat extra aandacht vereist voor zijn fysieke gesteldheid.

Bosz, die bekend staat om zijn tactische benadering van het spel, is vastbesloten om Lang op de juiste manier te begeleiden om blessures te voorkomen en zijn prestaties te optimaliseren. De trainer erkent de potentie van de talentvolle speler en wil hem stap voor stap terugbrengen naar zijn beste vorm. Met een combinatie van training, rust en individuele begeleiding hoopt Bosz Lang weer op topniveau te krijgen.

Noa Lang zelf heeft aangegeven dat hij volledig vertrouwt op de aanpak van zijn coach en zich volledig zal inzetten om fit te worden en te blijven. De jonge speler is vastberaden om zijn kwaliteiten te laten zien op het veld en is dankbaar voor de steun en begeleiding van het team en de staf van PSV. Met een positieve instelling en een gedisciplineerde aanpak hoopt Lang snel weer te schitteren in het shirt van de Eindhovense club.