×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem verbaasd over Depay's overstap naar Corinthians

Van Hanegem verbaasd over Depay's overstap naar Corinthians
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 18:16 uur

Voormalig voetballegende Willem van Hanegem heeft zijn verbazing geuit over de recente transfer van Memphis Depay naar Corinthians. De dertigjarige aanvaller verruilde deze week zijn club en werd officieel gepresenteerd door de Braziliaanse Série A-club, die momenteel op de zeventiende plaats staat in de competitie. Van Hanegem, bekend om zijn scherpe analyses, heeft openlijk toegegeven dat hij weinig begrip heeft voor de keuze van Depay om deze stap te zetten.

Depay, die eerder uitkwam voor topclubs als Manchester United en Olympique Lyon, heeft met zijn transfer naar Zuid-Amerika voor een verrassing gezorgd in de voetbalwereld. De Nederlandse aanvaller, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, zal nu zijn talenten gaan tonen in een nieuwe omgeving en competitie. Voor velen is het een onverwachte wending in de carrière van Depay, maar de speler zelf lijkt vastberaden om succes te behalen bij zijn nieuwe club.

Corinthians, een van de meest historische en succesvolle clubs in Brazilië, hoopt met de komst van Depay hun prestaties te verbeteren en weer mee te strijden om de topposities in de competitie. De fans van de club zijn enthousiast over de nieuwe aanwinst en kijken reikhalzend uit naar de eerste wedstrijden waarin Depay zijn kwaliteiten kan laten zien. Het is een nieuwe uitdaging voor de Nederlandse aanvaller, die nu de kans krijgt om zich te bewijzen op het Zuid-Amerikaanse voetbaltoneel.