×
Home Nieuws Livescore

RB Leipzig's Schäfer vol vertrouwen in Simons en Geertruida

RB Leipzig's Schäfer vol vertrouwen in Simons en Geertruida
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 17:32 uur

Marcel Schäfer, de sportief directeur van RB Leipzig, heeft zijn enthousiasme geuit over de veelbelovende talenten Xavi Simons en Lutsharel Geertruida. Schäfer heeft hoge verwachtingen van beide spelers en gelooft dat ze een waardevolle toevoeging zullen zijn aan het team van Die Roten Bullen.

Xavi Simons, die al bij de club was, wordt gezien als een belangrijke speler voor de toekomst. Zijn talent en potentieel hebben ervoor gezorgd dat RB Leipzig hem graag aan boord wilde houden. Aan de andere kant is Lutsharel Geertruida recent overgenomen van Feyenoord. De jonge verdediger heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en wordt gezien als een veelbelovend talent in het Duitse voetbal.

Met de toevoeging van Geertruida en het behouden van Simons, lijkt RB Leipzig zich te richten op het versterken van hun team met jonge, getalenteerde spelers. Schäfer is optimistisch over de toekomst van de club en kijkt ernaar uit om te zien hoe deze spelers zich zullen ontwikkelen en bijdragen aan het succes van RB Leipzig in de komende seizoenen.