×
Home Nieuws Livescore

Bosz optimistisch over sterkhouders voor Eredivisie-duel.

Bosz optimistisch over sterkhouders voor Eredivisie-duel.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 16:32 uur

Trainer Peter Bosz van PSV heeft positief nieuws gedeeld over zijn twee belangrijke spelers in aanloop naar het aankomende Eredivisie-duel tegen NEC Nijmegen. Terwijl Joey Veerman zich heeft afgemeld voor het Nederlands elftal, is Jerdy Schouten teruggekeerd uit het Oranje-kamp met lichte klachten. Gelukkig lijken beide spelers op de goede weg te zijn.

Veerman, die normaal gesproken een cruciale rol speelt in het team van Bosz, heeft besloten om niet deel te nemen aan de interlandverplichtingen. Aan de andere kant is Schouten teruggekeerd naar de club met slechts lichte klachten na zijn tijd bij het Nederlands elftal. De medische staf van PSV houdt echter een oogje in het zeil om ervoor te zorgen dat Schouten volledig herstelt voordat hij weer in actie komt.

Bosz is optimistisch over de situatie en is blij met de vooruitgang die beide spelers boeken. De trainer benadrukt het belang van een gezonde en fitte selectie voor de komende wedstrijden. PSV-fans zullen opgelucht zijn te horen dat Veerman en Schouten op de goede weg zijn en hopelijk snel weer in topvorm zullen zijn om hun team te versterken in de strijd tegen NEC Nijmegen.