×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz kritisch over politiestakingen bij Eredivisie-wedstrijden

Peter Bosz kritisch over politiestakingen bij Eredivisie-wedstrijden
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 16:16 uur

Trainer Peter Bosz van PSV heeft zijn ongenoegen geuit over de aangekondigde politiestakingen die de Eredivisie-wedstrijden dreigen te beïnvloeden. Bosz is van mening dat het voetbal hierdoor onnodig de dupe wordt en heeft hierover een duidelijke standpunt ingenomen. Tijdens een persconferentie voorspelde de coach dat de gevolgen van de stakingen voornamelijk in het nadeel zullen zijn van de stakers zelf.

Bosz benadrukte dat de politiestakingen niet alleen een impact zullen hebben op de veiligheid rondom de wedstrijden, maar ook op het verloop en de beleving van het voetbal. De trainer uitte zijn zorgen over de mogelijke verstoring van de sportieve sfeer en de consequenties die dit met zich mee kan brengen voor zowel de spelers als de supporters.

De oefenmeester riep op tot een constructieve oplossing waarbij de belangen van zowel de politie als de voetbalwereld worden gewaarborgd. Bosz benadrukte het belang van een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen om ervoor te zorgen dat de Eredivisie-wedstrijden op een veilige en ordelijke manier kunnen plaatsvinden, zonder dat het voetbal hieronder hoeft te lijden.