×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz wacht geduldig op fitte Rick Karsdorp bij PSV

Peter Bosz wacht geduldig op fitte Rick Karsdorp bij PSV
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 15:48 uur

PSV-trainer Peter Bosz heeft aangegeven dat Rick Karsdorp voorlopig nog niet in actie zal komen voor de Eindhovenaren. De 29-jarige rechtsback heeft volgens Bosz meer tijd nodig om volledig fit te worden. Tijdens een persconferentie benadrukte de coach het belang van geduld bij het herstelproces van Karsdorp.

Bosz, die onlangs werd aangesteld als hoofdtrainer van PSV, ziet in Karsdorp een waardevolle toevoeging aan zijn selectie. Echter, de trainer wil geen onnodige risico's nemen met de verdediger en geeft hem de tijd die nodig is om op het gewenste niveau te komen. Bosz benadrukt het belang van een zorgvuldige aanpak om blessures te voorkomen en Karsdorp weer op topniveau te krijgen.

De afwezigheid van Karsdorp zal een gemis zijn voor PSV, gezien zijn ervaring en kwaliteiten op de rechtsbackpositie. Desondanks heeft Bosz vertrouwen in de rest van zijn selectie om het gemis van Karsdorp op te vangen. De trainer kijkt vooruit en blijft positief over de ontwikkelingen binnen het team, ondanks de tijdelijke afwezigheid van de rechtsback.