×
Home Nieuws Livescore

Quinten Timber trots en vastberaden als nieuwe Feyenoord-aanvoerder.

Quinten Timber trots en vastberaden als nieuwe Feyenoord-aanvoerder.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 15:24 uur

Quinten Timber straalt van trots nu hij officieel benoemd is tot de nieuwe aanvoerder van Feyenoord. De talentvolle Oranje-international heeft zijn eerste reactie gegeven op deze benoeming en laat weten dat hij vastbesloten is om zijn team naar grotere hoogten te leiden. Timber, die bekend staat om zijn leiderschap en vastberadenheid op het veld, ziet de rol van aanvoerder als een grote eer en verantwoordelijkheid.

Met zijn benoeming als aanvoerder van Feyenoord, neemt Quinten Timber een belangrijke stap in zijn carrière. De 23-jarige middenvelder heeft laten zien dat hij zowel op als naast het veld een inspirerende figuur is voor zijn teamgenoten. Zijn vastberadenheid en toewijding aan het spel hebben hem de respect en bewondering van zijn medespelers opgeleverd.

Timber is vastbesloten om zijn nieuwe rol als aanvoerder ten volle te omarmen en zijn teamgenoten zo goed mogelijk te ondersteunen. Hij ziet het als zijn missie om het beste in zijn medespelers naar boven te halen en samen te streven naar succes. Met zijn positieve instelling en leiderschapskwaliteiten hoopt Timber Feyenoord naar een glorieuze toekomst te leiden.

De supporters van Feyenoord kunnen zich verheugen op een nieuwe era onder leiding van Quinten Timber als aanvoerder. Met zijn passie voor het spel en zijn vastberadenheid om te winnen, belooft Timber een inspirerende leider te zijn voor het team. De komende wedstrijden zullen laten zien hoe Timber zijn stempel zal drukken op het team en hoe hij zijn rol als aanvoerder met trots en vastberadenheid zal vervullen.