×
Home Nieuws Livescore

Ajax biedt Davy Klaassen contract tot einde seizoen aan

Ajax biedt Davy Klaassen contract tot einde seizoen aan
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 15:16 uur

Ajax heeft plannen om Davy Klaassen opnieuw aan zich te binden. De club uit Amsterdam heeft de 31-jarige middenvelder een contract aangeboden tot het einde van het seizoen, zo meldt Transferwatch.nl. Klaassen, die eerder al succesvol bij Ajax speelde voordat hij naar het buitenland vertrok, lijkt dus weer terug te keren naar zijn oude vertrouwde club.

De ervaren middenvelder heeft een rijke historie bij Ajax en wist in het verleden al vele successen te behalen met de club. Zijn mogelijke terugkeer naar de Johan Cruijff ArenA zorgt dan ook voor de nodige opwinding onder de fans. Met zijn ervaring en kwaliteiten zou Klaassen een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van trainer Erik ten Hag.

Het is nog niet bekend of Klaassen het contractvoorstel van Ajax zal accepteren. De middenvelder zal naar verwachting de komende dagen een beslissing nemen over zijn toekomst. Ajax-fans hopen uiteraard dat Klaassen ervoor kiest om terug te keren naar de club waar hij eerder al zoveel successen heeft geboekt.