×
Home Nieuws Livescore

Dick Lukkien vol vertrouwen voor duel tegen Feyenoord

Dick Lukkien vol vertrouwen voor duel tegen Feyenoord
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 14:56 uur

Trainer Dick Lukkien van FC Groningen kijkt reikhalzend uit naar de aanstaande Eredivisie-wedstrijd van zijn ploeg. Aanstaande zaterdagavond zal Feyenoord op bezoek komen in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Lukkien is vol vertrouwen en gelooft dat zijn team, ook wel bekend als de Trots van het Noorden, een goed resultaat kan behalen tegen de Rotterdammers.

De oefenmeester is vastberaden om zijn spelers optimaal voor te bereiden op het duel met Feyenoord. Met een gedegen tactisch plan en een dosis motivatie hoopt Lukkien zijn team naar de overwinning te leiden. De supporters van FC Groningen kunnen zich verheugen op een spannende en intense wedstrijd, waarin de Groningers er alles aan zullen doen om de drie punten in eigen huis te houden.

De confrontatie met Feyenoord belooft een krachtmeting te worden tussen twee Eredivisie-clubs die strijden om de punten. Dick Lukkien en zijn spelers zijn vastbesloten om alles te geven en te laten zien waar FC Groningen toe in staat is. De fans kunnen zich opmaken voor een boeiend schouwspel vol passie, strijd en hopelijk een succesvol resultaat voor de Trots van het Noorden.