×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag: Malacia snel terug bij Manchester United training

Ten Hag: Malacia snel terug bij Manchester United training
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 14:40 uur

Na een lange periode van afwezigheid wegens een slepende knieblessure, staat Tyrell Malacia op het punt om zijn rentree te maken bij Manchester United. Trainer Erik ten Hag heeft aangegeven dat de verdediger binnenkort weer beschikbaar zal zijn voor selectie. Malacia heeft meer dan een jaar aan de zijlijn gestaan, maar heeft gedurende die tijd intensief gewerkt aan zijn herstel.

De terugkeer van Malacia zal een welkome toevoeging zijn voor het team van Manchester United, aangezien hij bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om ook aanvallend bij te dragen. Ten Hag is optimistisch over de vorderingen die Malacia heeft gemaakt en kijkt ernaar uit om hem weer op het trainingsveld te verwelkomen.

De 22-jarige verdediger zal naar verwachting snel weer volledig kunnen meetrainen met de selectie en zich klaarstomen voor zijn officiële rentree in wedstrijdverband. De fans van Manchester United zullen ongetwijfeld enthousiast zijn om Malacia weer in actie te zien en hem toe te juichen tijdens zijn terugkeer op het veld. Het is een veelbelovend vooruitzicht voor zowel de speler als de club.