×
Home Nieuws Livescore

Priske teleurgesteld: Bijlow niet door keuring Southampton gekomen.

Priske teleurgesteld: Bijlow niet door keuring Southampton gekomen.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 13:08 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske heeft zijn steun betuigd aan doelman Justin Bijlow, die onlangs niet door de medische keuring kwam bij Southampton. Priske liet weten dat hij 'teleurgesteld' is voor de 26-jarige keeper en bekritiseerde de handelswijze van de Premier League-club als 'niet correct'. Bijlow, die al jaren een vaste waarde is bij Feyenoord, leek op weg naar een transfer naar Engeland, maar de keuring gooide roet in het eten.

Priske, die zelf een voormalig verdediger is, begrijpt de teleurstelling van Bijlow en benadrukte dat de doelman er alles aan heeft gedaan om fit te zijn voor de overstap naar Southampton. De trainer gaf aan dat het altijd vervelend is wanneer een transfer op het laatste moment afketst, zeker gezien de ambities van Bijlow om zich verder te ontwikkelen in een competitie als de Premier League.

De reactie van Priske op de gang van zaken rondom Bijlow's keuring toont aan dat de Feyenoord-trainer begaan is met zijn spelers en het beste met ze voor heeft. De club zal nu samen met Bijlow moeten kijken naar de volgende stappen in zijn carrière en hoe hij het beste kan omgaan met deze tegenslag. Southampton heeft nog niet gereageerd op de kritiek van Priske, maar het lijkt erop dat de transfer van Bijlow voorlopig van de baan is.