×
Home Nieuws Livescore

Bierprijzen stijgen opnieuw in Johan Cruijff Arena

Bierprijzen stijgen opnieuw in Johan Cruijff Arena
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 12:56 uur

In de Johan Cruijff Arena zijn opnieuw de prijzen verhoogd, waaronder die van bier. Operationeel directeur Hidde Salverda heeft in een interview met Ajax Life toelichting gegeven op deze beslissing. De stijging van de prijzen heeft tot discussie geleid onder de supporters van Ajax, die zich afvragen waarom de kosten voor drank en andere producten in het stadion blijven stijgen.

Salverda legt uit dat de prijsverhoging nodig is om te kunnen blijven investeren in de kwaliteit van de dienstverlening en faciliteiten in de Johan Cruijff Arena. Hij benadrukt dat het streven is om een optimale beleving te bieden aan alle bezoekers van het stadion, zowel tijdens wedstrijddagen als bij andere evenementen. De operationeel directeur erkent echter ook dat de verhoging van de prijzen gevoelig ligt bij de fans en belooft transparant te zijn over de redenen achter deze beslissing.

Supporters van Ajax reageren verdeeld op het nieuws van de prijsstijgingen. Sommigen begrijpen de noodzaak van investeringen, terwijl anderen teleurgesteld zijn dat het voor hen steeds duurder wordt om een wedstrijd bij te wonen in het stadion. De club zal de komende periode in gesprek blijven met de supporters om de communicatie en samenwerking te verbeteren en zo tot een oplossing te komen die voor alle partijen acceptabel is.