×
Home Nieuws Livescore

Priske bespreekt wissel Timber na stadsderby met Sparta

Priske bespreekt wissel Timber na stadsderby met Sparta
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 12:48 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske heeft onlangs een gesprek gehad met Quinten Timber naar aanleiding van zijn wissel tijdens de stadsderby tegen Sparta, die eindigde in een gelijkspel van 1-1. De jonge Oranje-international was duidelijk teleurgesteld over zijn vervanging tijdens de wedstrijd. Echter, het is voornamelijk de kritiek van de analisten die Priske zwaar op de maag ligt.

Timber, die de laatste tijd steeds meer indruk maakt met zijn spel, leek verrast en teleurgesteld toen hij werd gewisseld tijdens de beladen derby. Priske heeft daarom de tijd genomen om met de talentvolle speler te praten en hem gerust te stellen over zijn rol binnen het team en zijn ontwikkeling als speler.

De Deense trainer heeft aangegeven dat hij het belangrijk vindt dat spelers begrijpen dat wissels onderdeel zijn van het spel en dat het niet altijd persoonlijk moet worden opgevat. Desondanks lijkt het vooral de kritiek van de analisten te zijn die Priske dwarszit. De Deen voelt zich geroepen om zijn speler te beschermen tegen onnodige druk van buitenaf en benadrukt het vertrouwen dat hij heeft in Timber's kwaliteiten en potentieel.