×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord kiest Brian Priske als nieuwe aanvoerder

Feyenoord kiest Brian Priske als nieuwe aanvoerder
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 12:40 uur

Feyenoord heeft een nieuwe kapitein aangewezen na het vertrek van Lutsharel Geertruida naar RB Leipzig. Tijdens een persconferentie ter voorbereiding op het aanstaande duel met FC Groningen onthulde Brian Priske, de hoofdtrainer van de Rotterdamse club, dat de aanvoerdersband een nieuwe drager zal hebben. De keuze van Priske voor de nieuwe aanvoerder is een belangrijke stap in de herstructurering van het team na het vertrek van Geertruida, die een cruciale rol speelde in de verdediging van Feyenoord.

Met de aanstelling van de nieuwe aanvoerder hoopt Priske stabiliteit en leiderschap toe te voegen aan het team, vooral gezien de uitdagingen die voor hen liggen in het komende seizoen. De rol van aanvoerder is van groot belang binnen een voetbalteam, aangezien deze persoon niet alleen op het veld een leidende rol speelt, maar ook buiten het veld een voorbeeldfunctie vervult voor zijn medespelers.

De identiteit van de nieuwe aanvoerder is nog niet bekendgemaakt, maar de fans van Feyenoord zullen ongetwijfeld gespannen uitkijken naar de officiële aankondiging. Met de steun van de nieuwe kapitein en het vertrouwen van de trainer hoopt Feyenoord succes te behalen in de competitie en wellicht een gooi te doen naar een plek in de top van de ranglijst. De komende wedstrijden zullen uitwijzen hoe de nieuwe aanvoerder zijn stempel zal drukken op het team en hoe Feyenoord zal presteren in zijn afwezigheid.