×
Home Nieuws Livescore

Brian Priske betreurt afgelasting Klassieker door politiestakingen Feyenoord-Ajax

Brian Priske betreurt afgelasting Klassieker door politiestakingen Feyenoord-Ajax
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 12:16 uur

Feyenoord's coach Brian Priske heeft eindelijk zijn gedachten gedeeld over de afgelasting van De Klassieker tegen Ajax vanwege de politiestakingen. De Deense trainer erkent enkele voordelen van de onverwachte rustperiode, maar geeft toe dat hij liever de strijd was aangegaan met de Amsterdammers op het veld.

Priske, die nog relatief nieuw is in de Nederlandse voetbalwereld, benadrukte dat de extra tijd die zijn team kreeg om te rusten en te trainen nuttig was voor de spelers. Het gaf hen de gelegenheid om zich te focussen op specifieke aspecten van hun spel en eventuele blessures te herstellen. Desondanks liet de coach doorschemeren dat hij liever had gezien dat de wedstrijd gewoon was doorgegaan, aangezien dit soort topwedstrijden altijd voor een extra dosis adrenaline zorgen.

Met de Klassieker als een van de meest beladen wedstrijden in het Nederlandse voetbal, was de teleurstelling bij zowel de spelers als de fans van Feyenoord groot toen het duel werd afgelast. Priske benadrukte echter het belang van flexibiliteit en het vermogen om zich aan te passen aan onvoorziene omstandigheden in de sport. Hij blijft optimistisch over de toekomstige ontmoetingen tussen Feyenoord en Ajax en kijkt ernaar uit om de rivaliteit op het veld voort te zetten.