×
Home Nieuws Livescore

Financieel directeur Ajax vertrekt na kritiek De Telegraaf

Financieel directeur Ajax vertrekt na kritiek De Telegraaf
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 12:08 uur

De financiële wereld van Ajax staat op zijn kop nu Susan Lenderink, de financieel directeur van de club, op eigen initiatief vertrekt. Volgens De Telegraaf is Lenderink verantwoordelijk voor de financiële problemen waar de Amsterdammers mee kampen. Haar vertrek komt als een verrassing, maar volgens de krant was haar positie binnen de club al geruime tijd onhoudbaar.

De financiële situatie van Ajax is al langer onderwerp van discussie. Met de recente onthulling over Lenderink's vermeende rol in deze problemen, lijkt de club in een nog grotere crisis te verkeren. De supporters en stakeholders van Ajax kijken met argusogen naar de ontwikkelingen binnen de directie en vragen zich af wat de toekomst zal brengen voor de club.

Het vertrek van Susan Lenderink werpt ook vragen op over het financiële beleid van Ajax en de transparantie binnen de organisatie. De club zal nu op zoek moeten naar een geschikte opvolger die de financiële huishouding weer op orde kan brengen en het vertrouwen van de fans en investeerders kan herstellen. De komende periode zal cruciaal zijn voor Ajax om de rust en stabiliteit terug te brengen in de financiële sector van de club.