×
Home Nieuws Livescore

Van Praag betreurt vertrek Lenderink: Ajax verliest financieel talent

Van Praag betreurt vertrek Lenderink: Ajax verliest financieel talent
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 11:08 uur

Het vertrek van Susan Lenderink bij Ajax heeft voor de nodige commotie gezorgd in de Amsterdamse voetbalwereld. Voorzitter van de raad van commissarissen, Michael van Praag, heeft zijn teleurstelling geuit over het vertrek van de financieel directeur. Van Praag prees Lenderink voor haar fantastische werk dat zij heeft verricht tijdens haar tijd bij de club. Haar vertrek komt dan ook als een harde klap voor Ajax.

Ondanks de inspanningen van Ajax om Susan Lenderink te behouden, heeft zij toch besloten om de club te verlaten. De club heeft tevergeefs geprobeerd om haar op andere gedachten te brengen, maar Lenderink heeft haar keuze gemaakt. Haar vertrek laat een leegte achter binnen de directie van Ajax en zal ongetwijfeld gevolgen hebben voor de financiële koers van de club.

Met het vertrek van Susan Lenderink verliest Ajax een belangrijke schakel binnen de organisatie. Haar deskundigheid en toewijding zullen gemist worden in de directiekamer. Het is nu aan de club om op zoek te gaan naar een waardige opvolger die het werk van Lenderink kan voortzetten en de financiële stabiliteit van Ajax kan waarborgen.