×
Home Nieuws Livescore

Financieel directeur Susan Lenderink stopt bij Ajax met trots.

Financieel directeur Susan Lenderink stopt bij Ajax met trots.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 10:32 uur

Financieel directeur Susan Lenderink heeft aangekondigd dat ze haar functie bij Ajax zal neerleggen. Op de clubsite van de Amsterdamse voetbalclub heeft Lenderink toelichting gegeven op haar besluit. Volgens haar hebben de Amsterdammers onder haar leiding aanzienlijke vooruitgang geboekt in het professionaliseren van de organisatie. Met trots kijkt ze terug op haar tijd bij wat ze beschouwt als 'de mooiste club van Nederland'.

Lenderink heeft een belangrijke rol gespeeld in het financiële reilen en zeilen van Ajax. Haar vertrek zal dan ook een merkbare impact hebben op de club. Onder haar leiding heeft Ajax successen geboekt, zowel op sportief als op financieel gebied. De financieel directeur heeft bijgedragen aan het versterken van de positie van de club, zowel nationaal als internationaal.

De beslissing van Lenderink om te vertrekken komt ongetwijfeld als een verrassing voor velen binnen de voetbalwereld. Haar toewijding en professionaliteit zullen gemist worden bij Ajax. De club zal nu op zoek moeten gaan naar een geschikte opvolger om het financiële beleid voort te zetten en de successen van de afgelopen jaren te consolideren.