×
Home Nieuws Livescore

Susan Lenderink verlaat Ajax na crisis, bevestigt club.

Susan Lenderink verlaat Ajax na crisis, bevestigt club.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 10:24 uur

Susan Lenderink heeft besloten om Ajax te verlaten, zo heeft de club aangekondigd op haar officiële website. Na overleg met verschillende belangrijke figuren binnen de club, waaronder raad van commissarissen-voorzitter Pier Eringa, algemeen directeur ad-interim Jan van Halst, chief sports officer Maurits Hendriks en directeur voetbalzaken Sven Mislintat, is Lenderink de volgende in de rij die vertrekt als gevolg van de recente sportieve en financiële crisis bij de Amsterdammers.

De beslissing van Lenderink om Ajax te verlaten komt op een moment waarop de club zich in een turbulente periode bevindt. De sportieve prestaties zijn niet naar behoren en ook financieel staat de club onder druk. Het vertrek van Lenderink voegt zich bij een reeks van veranderingen binnen de top van de club, wat duidt op een periode van herstructurering en vernieuwing.

Met haar vertrek laat Lenderink een leegte achter binnen de organisatie van Ajax. Haar rol en bijdrage aan de club zullen gemist worden, maar haar beslissing om te vertrekken kan gezien worden als een stap om de club de mogelijkheid te geven om een nieuwe koers te varen en zich te herstellen van de recente tegenslagen. Ajax zal nu op zoek moeten gaan naar een geschikte opvolger om het vertrek van Lenderink op te vangen en de club weer op het juiste spoor te krijgen.