×
Home Nieuws Livescore

Chelsea-trainer lovend over Madueke en Sancho

Chelsea-trainer lovend over Madueke en Sancho
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 10:16 uur

Chelsea-trainer Enzo Maresca uit zijn lof over de recente prestaties van Noni Madueke, die onlangs zijn debuut maakte voor het nationale elftal van Engeland. Maresca is vol lof over de jonge speler en is zeer tevreden met zijn ontwikkeling. De coach is onder de indruk van de impact die Madueke heeft gehad sinds zijn opkomst in het internationale voetbal.

Naast zijn lof voor Madueke, heeft Maresca ook lovende woorden over voor Jadon Sancho. De trainer prijst de kwaliteiten van Sancho en is blij met zijn bijdrage aan het team. Maresca benadrukt het belang van ervaren spelers zoals Sancho in het team van Chelsea en is optimistisch over de toekomst van de club met dergelijke talentvolle spelers in de gelederen.

Met Madueke en Sancho in topvorm kijkt Maresca vol vertrouwen naar de komende wedstrijden van Chelsea. De trainer gelooft dat het team met deze spelers in de voorhoede in staat is om grote successen te behalen. De fans van Chelsea kunnen dan ook rekenen op spannende en enerverende wedstrijden met deze getalenteerde spelers in actie.