×
Home Nieuws Livescore

Jan de Jong: Arne Slot sensatie bij Liverpool, Ten Hag presteert

Jan de Jong: Arne Slot sensatie bij Liverpool, Ten Hag presteert
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 09:48 uur

Voormalig Feyenoord-directeur Jan de Jong heeft hoge verwachtingen van Arne Slot bij Liverpool. De Eredivisie-directeur is ervan overtuigd dat Slot een sensatie zal worden bij de Engelse topclub. De Jong prijst ook de prestaties van Erik ten Hag bij Manchester United, waar de Nederlandse trainer momenteel aan het roer staat. Daarnaast laat De Jong weten dat ook Louis van Gaal niet onbesproken blijft in het gesprek over Nederlandse trainers in het buitenland.

Jan de Jong, die zelf jarenlang werkzaam was in de Nederlandse voetbalwereld, ziet in Arne Slot een coach met veel potentieel. De Jong gelooft dat Slot met zijn tactisch inzicht en gedrevenheid een grote impact kan hebben bij Liverpool. Met zijn ervaring in de Eredivisie en daarbuiten, is Slot volgens De Jong klaar voor de uitdaging in de Premier League.

Wat betreft Erik ten Hag, die afgelopen zomer de overstap maakte naar Manchester United, is De Jong lovend over de prestaties van de trainer. Ondanks de wisselende resultaten van de Engelse club, ziet De Jong dat Ten Hag zijn stempel begint te drukken op het team. De Eredivisie-directeur is benieuwd hoe Ten Hag zich verder zal ontwikkelen in de competitieve omgeving van de Premier League.

Tot slot komt ook Louis van Gaal ter sprake in het gesprek met Jan de Jong. De ervaren coach, die momenteel bondscoach is van het Nederlands elftal, wordt door De Jong geprezen om zijn vakmanschap en leiderschap. Van Gaal heeft in het verleden successen behaald bij topclubs als Barcelona, Bayern München en Manchester United, en blijft volgens De Jong een belangrijke figuur in het internationale voetbal.