×
Home Nieuws Livescore

Givairo Read verlengt contract bij Feyenoord tot 2028

Givairo Read verlengt contract bij Feyenoord tot 2028
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 09:32 uur

Feyenoord heeft goed nieuws te melden voor de fans, want Givairo Reav heeft met succes een contractverlenging afgedwongen bij de club. De talentvolle rechtsback zal nu tot medio 2028 aan de Rotterdammers verbonden blijven, wat voor zowel de speler als de club een belangrijke stap voorwaarts is.

Met deze contractverlenging laat Feyenoord zien dat ze vertrouwen hebben in de kwaliteiten van Read en geloven in zijn potentieel om zich verder te ontwikkelen. De 22-jarige verdediger heeft de afgelopen seizoenen laten zien dat hij een waardevolle toevoeging is aan het team en met zijn contractverlenging kan hij nu met nog meer zekerheid aan zijn toekomst bij de club werken.

Voor Givairo Read zelf is deze contractverlenging een beloning voor zijn harde werk en toewijding aan Feyenoord. Hij zal zich nu kunnen focussen op het verder verbeteren van zijn spel en het behalen van successen met de club. De fans kunnen zich verheugen op nog meer sterke optredens van deze talentvolle rechtsback in de komende jaren.