×
Home Nieuws Livescore

Mario Been: "Feyenoord moet technisch bestuur herstructureren na Slot"

Mario Been:
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 07:08 uur

Na het vertrek van Arne Slot bij Feyenoord, heeft voormalig trainer Mario Been zijn mening gegeven over de huidige situatie bij de Rotterdamse club. Been is van mening dat het verstandig zou zijn voor Feyenoord om de technische leiding opnieuw te structureren. Hij beweert dat Arne Slot veel zaken heeft weten te verbloemen door de goede prestaties van het team.

Been, die zelf een verleden heeft bij Feyenoord als speler en trainer, benadrukt het belang van transparantie en duidelijkheid binnen de technische staf. Hij gelooft dat het herstructureren van het technische bestuur kan bijdragen aan een gezondere en meer open communicatie binnen de club. Been is van mening dat het cruciaal is om eventuele problemen niet te verbloemen, maar juist aan te pakken en op te lossen.

De uitspraken van Mario Been zorgen voor de nodige discussie binnen de Feyenoord-fans en de voetbalwereld in het algemeen. Sommigen zijn het eens met zijn standpunt en vinden dat er veranderingen nodig zijn, terwijl anderen juist vinden dat de huidige structuur goed functioneert. Het is afwachten hoe Feyenoord zal reageren op de suggesties van Been en of er daadwerkelijk veranderingen zullen plaatsvinden in het technische bestuur van de club.