×
Home Nieuws Livescore

Thom Haye verruilt NAC Breda voor Almere City.

Thom Haye verruilt NAC Breda voor Almere City.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2024 00:08 uur

Voormalig NAC Breda-speler Thom Haye zal zijn terugkeer naar de club uit Breda niet maken. De 29-jarige middenvelder lijkt in plaats daarvan op weg te zijn naar een overeenkomst met Eredivisie-rivaal Almere City FC, zo heeft Voetbal International donderdagavond gemeld.

Na een periode van speculatie over een mogelijke terugkeer naar NAC Breda, lijkt het erop dat Haye zijn toekomst elders zal voortzetten. De middenvelder, die eerder al voor NAC uitkwam, staat nu op het punt om zich aan te sluiten bij Almere City FC, een club die momenteel actief is in de Eredivisie.

De transfer van Thom Haye naar Almere City FC markeert een nieuwe wending in zijn carrière. De middenvelder, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en ervaring op het veld, zal naar verwachting een waardevolle toevoeging zijn voor de ploeg uit Almere. Met zijn ervaring in zowel de Eredivisie als de Eerste Divisie, kan Haye een belangrijke rol gaan spelen in het streven van Almere City FC naar succes in het komende seizoen.

Hoewel het nieuws van Haye's mogelijke overstap naar Almere City FC voor sommige NAC Breda-fans wellicht teleurstellend is, opent het tegelijkertijd nieuwe perspectieven voor de middenvelder zelf. Met een nieuwe uitdaging in het vooruitzicht, zal Thom Haye zijn talenten kunnen blijven tonen op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal, en zo zijn carrière verder kunnen laten bloeien.