×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord teleurgesteld, maar hoopvol door nieuwe aanwinsten

Feyenoord teleurgesteld, maar hoopvol door nieuwe aanwinsten
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2024 23:24 uur

Feyenoord kijkt met gemengde gevoelens terug op de recente transferperiode. De Rotterdamse club is teleurgesteld over hoe sommige zaken zijn verlopen, maar desondanks zijn de verwachtingen hooggespannen voor enkele nieuwe aanwinsten. Met name de komst van In-beom Hwang en Ibrahim Osman zorgt voor optimisme binnen de club, zo meldt het Algemeen Dagblad.

In-beom Hwang, een talentvolle middenvelder uit Zuid-Korea, wordt gezien als een versterking voor het Feyenoord-middenveld. Met zijn technische vaardigheden en creativiteit hoopt de clubleiding dat Hwang een belangrijke rol kan gaan spelen in het team van trainer Arne Slot. De supporters kijken reikhalzend uit naar zijn debuut in De Kuip en zijn benieuwd naar wat hij kan toevoegen aan het spel van Feyenoord.

Ook Ibrahim Osman wordt met veel enthousiasme ontvangen in Rotterdam-Zuid. De Ghanees-Nederlandse aanvaller heeft al indruk gemaakt tijdens de voorbereiding en lijkt goed te passen in het aanvallende spel dat Slot voor ogen heeft. Met zijn snelheid en doelgerichtheid zou Osman weleens een belangrijke schakel kunnen worden in de aanvalslinie van Feyenoord. De fans hopen dan ook dat hij snel zijn stempel zal drukken op het team en voor doelpunten kan zorgen.