×
Home Nieuws Livescore

Ziyech geblesseerd: Galatasaray moet het voorlopig zonder ster.

Ziyech geblesseerd: Galatasaray moet het voorlopig zonder ster.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2024 20:56 uur

Galatasaray moet het voorlopig stellen zonder sterspeler Hakim Ziyech. De Marokkaanse international, die onlangs de overstap maakte naar de Turkse club, is geblesseerd geraakt tijdens de interlandperiode. Dit nieuws komt als een flinke tegenvaller voor de fans van Galatasaray, die hoopten op een glansrijke start van Ziyech in het geel-rode shirt.

Ziyech, die bekend staat om zijn creativiteit en doelgerichtheid op het veld, zal naar verwachting enige tijd aan de kant moeten blijven. De exacte aard en ernst van zijn blessure zijn nog niet bekendgemaakt door de club, maar het is duidelijk dat de 31-jarige spelmaker een belangrijke schakel is in het team van Galatasaray.

De supporters van de club zullen geduld moeten hebben en hopen op een spoedig herstel van Ziyech, zodat hij snel weer zijn kunsten kan vertonen in het Turkse voetbal. Ondertussen zal Galatasaray op zoek moeten naar alternatieve oplossingen om het gemis van hun sterspeler op te vangen en te blijven presteren in de competitie.