×
Home Nieuws Livescore

Ajax-fans in protest na afgelasting Eredivisie-duel met Utrecht

Ajax-fans in protest na afgelasting Eredivisie-duel met Utrecht
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2024 20:08 uur

Ajax-supporters zijn woedend nu ook het Eredivisie-duel tussen hun geliefde club en FC Utrecht is afgelast vanwege een politiestaking. De fans uit Amsterdam hebben er genoeg van en zijn vastbesloten om hun ongenoegen te uiten. Ze hebben aangekondigd een protest te organiseren op zondag om 14.30 uur op het bruisende Leidseplein.

De supporters voelen zich in de steek gelaten door de autoriteiten en zijn vastberaden om hun stem te laten horen. Het afgelasten van de wedstrijd is de druppel die de emmer doet overlopen voor de Ajax-fans. Ze willen laten zien dat ze niet zomaar aan de kant geschoven kunnen worden en dat ze opkomen voor hun rechten als supporters.

Het Leidseplein zal naar verwachting overspoeld worden door verontwaardigde fans die zich verenigen in hun protest tegen de gang van zaken. De supporters zijn vastbesloten om hun boodschap luid en duidelijk over te brengen en hopen op steun van medesupporters en sympathisanten. Het belooft een indrukwekkende vertoning te worden van saamhorigheid en vastberadenheid onder de Ajax-aanhang.