×
Home Nieuws Livescore

Manuel Ugarte debuteert mogelijk voor Manchester United tegen Southampton

Manuel Ugarte debuteert mogelijk voor Manchester United tegen Southampton
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2024 18:48 uur

Dit weekend staat er mogelijk een bijzonder debuut op het programma bij Manchester United. De Uruguayaanse middenvelder Manuel Ugarte zou namelijk zijn eerste optreden kunnen maken voor The Red Devils, wanneer zij het opnemen tegen Southampton. Ugarte, die onlangs werd aangetrokken door de Engelse club, staat te popelen om zijn kwaliteiten te tonen in de Premier League en kan nu al zijn kans krijgen onder de nieuwe manager van United.

Aan de andere kant van het spectrum heeft de Nederlandse coach Erik ten Hag echter nog wat kopzorgen voorafgaand aan het duel. De trainer kan namelijk nog geen beroep doen op Rasmus Højlund en Luke Shaw, ondanks dat beide spelers zich op de weg terug bevinden van blessures. Højlund en Shaw werken hard aan hun herstel, maar het lijkt erop dat ze nog niet fit genoeg zullen zijn om dit weekend in actie te komen.

Het belooft dus een interessante wedstrijd te worden tussen Manchester United en Southampton, met mogelijk een debuut voor Ugarte en afwezigheid van Højlund en Shaw. Fans van beide clubs zullen gespannen afwachten hoe de teams zich zullen presenteren en welke spelers de hoofdrol zullen opeisen op het veld. Het wordt een duel vol onzekerheden en verrassingen, zoals zo vaak in het onvoorspelbare voetbal.