×
Home Nieuws Livescore

Erik ten Hag onverstoorbaar na kritiek Cristiano Ronaldo

Erik ten Hag onverstoorbaar na kritiek Cristiano Ronaldo
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2024 18:08 uur

Trainer Erik ten Hag heeft op een korte en krachtige manier gereageerd op de recente opmerkingen van Cristiano Ronaldo. De Portugese voetballegende leek indirect te suggereren dat Ten Hag een gebrek aan ambitie heeft, maar de Nederlandse manager van Manchester United lijkt zich daar weinig van aan te trekken.

Na de opmerkingen van Ronaldo, die voor de nodige opschudding zorgden in de voetbalwereld, gaf Ten Hag aan dat hij zich volledig richt op het behalen van successen met zijn team. De trainer benadrukte dat hij zijn eigen visie en werkwijze heeft en dat hij vastbesloten is om zijn doelen te bereiken, ongeacht de kritiek die van buitenaf komt.

Hoewel de opmerkingen van Ronaldo voor wat rumoer zorgden, lijkt Ten Hag vastberaden om zich te blijven focussen op zijn werk bij Manchester United. De Nederlandse manager staat bekend om zijn vastberadenheid en professionaliteit, en zal ongetwijfeld alles op alles zetten om zijn team naar grotere hoogten te leiden, ongeacht de kritiek die hij onderweg tegenkomt.