×
Home Nieuws Livescore

NOS verzekert uitzendingen WK 2026 en WK 2030

NOS verzekert uitzendingen WK 2026 en WK 2030
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2024 16:56 uur

De NOS heeft opnieuw de uitzendrechten weten te bemachtigen voor de WK voetbaltoernooien van 2026 en 2030. Fans kunnen dus gerust zijn dat ze deze prestigieuze evenementen kunnen blijven volgen via de vertrouwde omroep. Het nieuws werd donderdag bekendgemaakt door de NOS zelf op hun website, waarbij ze trots aankondigden dat ze ook de komende jaren het voetbalfeest naar de Nederlandse huiskamers zullen brengen.

Met deze verwerving van de uitzendrechten verstevigt de NOS haar positie als dé sportzender van Nederland. De omroep staat bekend om haar uitgebreide en kwalitatieve verslaggeving van grote sportevenementen, en met de toevoeging van de WK's in 2026 en 2030 kunnen kijkers zich verheugen op nog meer diepgaande analyses, boeiende reportages en spannende wedstrijden.

Het is voor voetballiefhebbers een geruststellende gedachte dat de NOS ook in de toekomst garant staat voor de beste live verslaggeving van de belangrijkste voetbaltoernooien ter wereld. Of het nu gaat om de sterren van de toekomst die schitteren op het veld in 2026, of de gevestigde namen die strijden om glorie in 2030, de NOS zal erbij zijn om alle hoogtepunten en emoties rechtstreeks naar de Nederlandse televisiekijkers te brengen.