×
Home Nieuws Livescore

KNVB vervroegt topper Ajax-PSV: fans niet tevreden

KNVB vervroegt topper Ajax-PSV: fans niet tevreden
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2024 16:48 uur

Op zaterdag 2 november staat de langverwachte topper tussen Ajax en PSV op het programma, maar tot teleurstelling van vele Ajax-fans zal de aftrap eerder plaatsvinden dan oorspronkelijk gepland. De KNVB heeft besloten om de wedstrijd te vervroegen van 20.00 uur naar 18.45 uur. Deze last-minute wijziging heeft voor de nodige commotie gezorgd onder de supporters van de Amsterdammers.

De vervroegde aanvangstijd van de wedstrijd heeft tot onbegrip en frustratie geleid bij de Ajax-fans, die zich nu moeten aanpassen aan het nieuwe tijdstip. Velen hadden hun dag al gepland rondom de oorspronkelijke aftrap om 20.00 uur en zullen nu hun schema moeten omgooien om op tijd bij de wedstrijd aanwezig te kunnen zijn. De supporters uiten hun ongenoegen op sociale media en laten duidelijk merken dat ze niet blij zijn met deze verandering.

Hoewel de KNVB geen specifieke reden heeft gegeven voor het vervroegen van de wedstrijd tussen Ajax en PSV, blijft het besluit om de aftraptijd aan te passen een punt van discussie onder de voetbalfans. De rivaliteit tussen beide clubs maakt deze ontmoeting altijd tot een beladen duel, en de last-minute wijziging voegt nu nog meer spanning toe aan de aanloop naar deze belangrijke wedstrijd. Het belooft een enerverende avond te worden in de Johan Cruijff ArenA, waar de fans ondanks de veranderingen ongetwijfeld in groten getale aanwezig zullen zijn om hun team te steunen.