×
Home Nieuws Livescore

Kenny Tete niet bezorgd over afwezigheid in Oranje.

Kenny Tete niet bezorgd over afwezigheid in Oranje.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2024 16:08 uur

Kenny Tete heeft aangegeven dat hij niet snel terugkeert in het Nederlands elftal. In een interview met Viaplay liet de Fulham-verdediger weten dat hij zich echter geen zorgen maakt over deze situatie. Tete constateert dat bondscoach Ronald Koeman de voorkeur geeft aan 'andere types' spelers, waardoor zijn kans op een selectie momenteel klein lijkt.

De 25-jarige Tete, die eerder voor Ajax en Olympique Lyon speelde, blijft desondanks gefocust op zijn prestaties bij Fulham in de Engelse competitie. Hij erkent dat het Nederlands elftal altijd een droom blijft, maar dat hij zich nu vooral richt op zijn clubcarrière. Tete benadrukt dat hij blijft werken aan zijn spel en hoopt dat zijn goede vorm uiteindelijk beloond zal worden.

Hoewel de verdediger realistisch is over zijn kansen bij Oranje, sluit hij een terugkeer in de toekomst niet uit. Tete blijft vastberaden en gemotiveerd om zijn plek in het nationale team te heroveren. Hij is ervan overtuigd dat zijn harde werk en toewijding uiteindelijk zullen leiden tot een nieuwe kans onder de bondscoach. Tete blijft positief en vastbesloten om zijn doelen te bereiken, zowel op club- als internationaal niveau.