×
Home Nieuws Livescore

Oud-trainer Hans Somers vol lof over talent Mika Godts

Oud-trainer Hans Somers vol lof over talent Mika Godts
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2024 14:48 uur

Jonge Belgische vleugelaanvaller Mika Godts ontvangt lovende woorden van zijn voormalige coach Hans Somers, die gelooft dat Godts dit seizoen definitief zijn doorbraak kan maken bij Ajax. De 21-jarige Godts heeft zijn zinnen gezet op een succesvolle periode bij de Amsterdamse club en Somers is ervan overtuigd dat hij de potentie heeft om te schitteren. Met zijn talent en vastberadenheid lijkt Godts een belangrijke rol te kunnen spelen in het team van trainer Francesco Farioli.

Hans Somers benadrukt de unieke positie van Godts als een van de weinige overgebleven linksbuitens in de selectie van Ajax. Dit biedt de jonge Belgische speler een uitgelezen kans om zich te bewijzen en zijn stempel te drukken op het team. Somers gelooft dat Godts de kwaliteiten bezit om van toegevoegde waarde te zijn voor Ajax en is ervan overtuigd dat hij klaar is om zijn talenten op het hoogste niveau te tonen.

Met de steun en het vertrouwen van zijn oud-trainer en de mogelijkheid om een belangrijke rol te spelen in het team van Farioli, lijkt Mika Godts goed op weg naar een succesvolle toekomst bij Ajax. De jonge vleugelaanvaller is vastbesloten om zijn potentieel te benutten en zijn naam te vestigen in het Nederlandse voetbal. Met zijn talent en gedrevenheid lijkt Godts klaar te zijn om zijn definitieve doorbraak te realiseren en een onmisbare speler te worden voor Ajax.