×
Home Nieuws Livescore

Mikel Arteta verlengt contract bij Arsenal voor lange termijn

Mikel Arteta verlengt contract bij Arsenal voor lange termijn
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2024 14:16 uur

Mikel Arteta heeft zijn toekomst bij Arsenal veiliggesteld door zijn contract te verlengen, zo heeft de club aangekondigd via officiële kanalen. De Spaanse manager heeft zich voor de lange termijn aan de Premier League-grootmacht verbonden, wat een teken van vertrouwen is in zijn capaciteiten en visie voor het team.

Arsenal gelooft sterk in de weg naar succes die onder leiding van Arteta is ingeslagen en wilde hem belonen met een contractverlenging. De clubleiding is ervan overtuigd dat de Spanjaard de juiste man is om Arsenal naar nieuwe hoogten te leiden en om te strijden om prijzen in zowel de nationale competitie als in Europa.

Arteta, die eerder als speler voor Arsenal uitkwam, heeft sinds zijn aanstelling als hoofdtrainer bewezen een frisse wind te laten waaien door het team. Zijn tactische inzicht en zijn vermogen om jonge talenten te ontwikkelen hebben indruk gemaakt binnen en buiten de club. Met zijn contractverlenging hoopt Arsenal stabiliteit en continuïteit te waarborgen in de jacht op succesvolle seizoenen.